ΣΕΡΡΕΣ: Διάταξη Δημοσιοποίησης για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων.

Εισαγγελική διάταξη δημοσιοποίησης, των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίες,
κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων. Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίκο, του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας, γεννημένου στις Φέρρες Έβρου.

image

Συνελήφθη στις αρχές του μήνα (10/01) στις Σέρρες, ύστερα από καταγγελία του αδελφού του γαι ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων- 8 και 12 ετών-, εκ των οποίων και το ανιψάκι του.
Σε βάρος του 49χρονου Γεωργίου Τσίκου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης παιδιών, που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. Ο 49χρονος απολογήθηκε στον Ανακριτή Σερρών και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Η δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Συμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες που θέλουν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών (23210-90805).

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport