Σεπόλια: Την πύλη Σωφρονιστικών Καταστημάτων “έδειξε” η Ανακρίτρια στον “εισοδηματία” και τον Security

Απόφαση προφυλάκισης “άκουσαν” μετά την ολοκλήρωση των απολογιών του, επιπλέον δύο συλληφθέντες δυνάμει ενταλμάτων κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια

Στους εννέα ανέρχονται οι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, μετά την απόφαση προφυλάκισης άλλων δύο κατηγορούμενων στην υπόθεση. Οι δύο άνδρες, είχαν συλληφθεί με ένταλμα της Ανακρίτριας η οποία χειρίζεται την υπόθεση, ενώ η ανακριτική διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον προσδιορισμό εμπλεκόμενων ως κατηγορουμένων να διευρυνθεί .

Πρόκειται για τον 39χρονος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας, και τον 35χρονο -κατά δήλωσή του- “ανεπάγγελτο εισοδηματία” ο οποίος είχε τρεις φορές ολοκληρώσει ραντεβού με την 12χρονη, ο οποίος επίσης είχε οικειοθελών δηλώσει την πρόθεσή του για συνεργασία με τις Αρχές.

Ο 39χρονος είχε μεταβεί αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασία Ανηλίκων, για να καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας πως δεν είχε επαφή με την ανήλικη στα ραντεβού που πραγματοποίησαν αλλά συνομίλησαν σε μια συνάντηση μεταξύ τους.

Οι ισχυρισμοί των δύο κατηγορούμενων, δεν έπεισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέα, οι οποίοι τους έκριναν προφυλακιστέους.