Σεπόλια: Σε απολογία ο “ανεπάγγελτος εισοδηματίας” και ο Security για τα ραντεβού βιασμού με την ανήλικη

Σε απολογία ενώπιον της Ανακρίτριας οι άλλοι δύο συλληφθέντες με εντάλματα, κατηγορούμενοι στην υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια

Σε συνέχεια της ανακριτικής διαδικασίας, το πρωί της Τρίτης (08/11) ενώπιον της Ανακρίτριας, θα μεταχθούν οι δύο άνδρες, 39χρόνων και 35 ετών, πρόκειται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται τον άγαμο κατά δήλωσή του “ανεπάγγελτο εισοδηματία” ο οποίος φέρεται να είχε τουλάχιστον τρία ραντεβού βιασμού με την 12χρονη έναντι αμοιβής και τον εργαζόμενο σε εταιρία Security, χωρισμένο και πατέρα 9χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε μια συνάντηση με τη 12χρονη έναντι αμοιβής, στα Σεπόλια.

Προηγήθηκε η αναγνώρισή τους σε φωτογραφίες που υπέδειξαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων κατά την πρόσφατη εξέταση της, στη 12χρονη. Οι τέσσερις συλληφθέντες, είχαν μεταβεί οικειοθελώς για να δηλώσουν ότι είχαν συνομιλία με την ανήλικη, αλλά δεν την είχαν συναντήσει μαζί της.

Με απόφαση της Ανακρίτριας (07/11), ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώ ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας πρόκειται να αποφανθούν για την ποινική μεταχείριση των κατηγορουμένων μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους.