Σεπόλια: Οι διάλογοι του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της 12χρονης

Η αποκάλυψη ότι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επικοινωνία με το προφίλ της 12χρονος την οποία βίασαζαν και εξέδιδαν στα Σεπόλια, έχει προκαλέσει πολιτική και κοινωνική αναστάτωση

Με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να ερευνούν αν και με ποιο τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, το -πρώην πλέον – μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, το Star δημοσιεύει τους διαλόγους που είχε ο 54χρονος με το προφίλ της 12χρονης.

Προφίλ 12χρονης: Γεια τι κάνεις;
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Γεια από Αθήνα… 49. Καλά είμαι εσύ;
Προφίλ 12χρονης: Καλά εδώ, παρτάκι. Έχω γενέθλια.
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Α, πολύχρονη.
Προφίλ 12χρονης: Ευχαριστώ.
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Από Αθήνα είσαι; Εμένα με λένε…
Προφίλ 12χρονης: Εμένα… Θες να βρεθούμε τώρα;
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιο σημείο λες;
Προφίλ 12χρονης: Στα Σεπόλια στον σταθμό σε αμάξι. Θα μου δώσεις και ένα δωράκι για τα γενέθλια μου.
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Μμμ.. Για πες πόσο;
Προφίλ 12χρονης: 70 Ευρώ. Έχεις viber να μιλήσουμε εκεί; Πες μου το τηλέφωνο σου;
Μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Να σου το πω μέσα στο αμάξι. Όμως πού;
Προφίλ 12χρονης: Ξέρω εγώ. Το τηλέφωνο μου είναι 69….. Στείλε μου στο viber. Άντε, να βρεθούμε.

Από την ανάλυση των ψηφιακών ιχνών του, ο 54χρονος, συνομίλησε με το συγκεκριμένο προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών, στις 17 Ιουλίου για 14 λεπτά από τις 20.01 έως τις 20.15 ώρα της ίδια ημέρας, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν θυμάται να είχε κάποια τέτοια επικοινωνία.

 Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο 54χρονος διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες ενώ και το όνομά του πλέον δεν περιλαμβάνεται στη διαδικτυακή αναζήτηση μελών του κόμματος. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε θέσει και υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, ο ίδιος αφού απείλησε όσους αναπαράγουν την εμπλοκή του στην υπόθεση, διέγραψε τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.