Σεπόλια: Διαφωνία για την προφυλάκιση του 36χρονου, πρώην διοικητικό υπάλληλο του Νοσοκομείου “Μεταξάς”

Διαφωνία της 33ης Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα για τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο του Νοσοκομείου “Μεταξάς”, για την ποινική του μεταχείριση

Εντός των ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφανθεί στη διχογνωμία της 33ης Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, για την ποινική μεταχείριση του 36χρονου πρώην εργαζόμενου ως διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, κατηγορούμενος για βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Με τους δύο κατηγορούμενους να έχουν ήδη λάβει φυλακιστήρια, η υπόθεση βρίσκεται σε διερεύνηση με πέντε προφυλακιστεους μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης, εξετάζονται τα ευρήματα κι ενδέχεται να ακολουθήσουν νέες συλλήψεις, βάσει της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Νωρίτερα, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η Ανακρίτρια, ο 33χρονος εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη, και ο 34χρονος, που εργάζεται στην οικογενειακή μεταφορική εταιρεία και συνελήφθησαν με εντάλματα το Σαββατοκύριακο (15-16/10) καθώς προκύπτει ότι πραγματοποίησαν ραντεβού βιασμού με τη 12χρονη έναντι χρηματικής αμοιβής.

Για τον 33χρονο, πρώην εργαζόμενο σε φαρμακαποθήκη, σύμφωνα με τον νομικό συμπαραστάτη του, θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.