Σεπόλια: Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ στις επικοινωνίες που εξετάζονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης σε κύρια ανάκριση,και ήδη πέντε προφυλακιστεους μεταξύ των οποίων και η μητέρα της, εντοπίζεται επικοινωνία Αστυνομικού της ΓΑΔΑ στις επαφές της ανήλικης

Ο αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην Ασφάλεια στο Μέγαρο της ΓΑΔΑ προκύπτει από την ιχνηλάτηση στις επικοινωνίες της 12χρονης, να έχει εκτενείς συνομιλίες μαζί της. Αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr διευκρινίζει ότι για τον αστυνομικό, δεν έχει διαπιστωθεί εάν έχει συναντηθεί με την ανήλικη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα κριθεί από τα πειστήρια και τα στοιχεία της δικογραφίας εάν θα κληθεί σε παροχή εγγραφων εξηγήσεων είτε με την ιδιότητα του υπόπτου.

Ωστόσο από την ταυτοποίηση των χρηστών της πλατφόρμας και των επικοινωνιών που είχε η 12χρονη, από διαλόγους έχει προκύψει ένας ακόμα άνδρας ο οποίος έχει απστείλει τουλάχιστον δύο μηνύματα στο προφίλ της 12χρονης και με επίκληση στην αστυνομική ιδιότητα αξιώνει “ραντεβού” με απειλές χωρίς να καταβάλει τα χρήματα που του ζητούσαν. Για αυτόν τον άνδρα η έρευνα είναι σε εξέλιξη ως προς την ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός τής Ασφάλειας Αττικής ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, τέθηκε σε πειθαρχικό έλεγχο.