Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 17χρονος. Εξαφάνιση είχε δηλωθεί για τη 16άχρονη φίλη του.

Στο Τζάνειο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα, ο 17άχρονος πομάκος, με κατάγματα νοσηλεύεται και η 16άχρονη φίλη του, για την οποία είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, από τους γονείς της.

image

Διασωληνωμένος με πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα νοσηλεύεται ο 17άχρονος πομάκος, ο οποιος ανασύρθηκε από την ΕΜΑΚ (24/02-07.55) μαζι με τη σύντροφό του, απο την κοίτη του Κηφισού, στο ύψος της Αγίας Άννης στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη -ρεύμα προς Πειραιά. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, φέρει πολλαπλά κατάγματα σπονδυλικής στήλης λεκάνης κάτω άκρων και στο κεφάλι. Εκτός κινδύνου, με κατάγματα λεκάνης, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, νοσηλεύεται και η 16άχρονη φίλη του, ομογενής από την Ουκρανία. Απο τις αιματολογικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο νεαροί, διαπιστώθηκε ότι η ποσόστωση αλκοόλης στο αίμα τους, ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.
Κατά την εξακρίβωση στοιχείων των δύο νεαρών, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 17χρονο πομάκο και τη 16χρονη φίλη του, ομογενή από την Ουκρανία. Για τη 16άχρονη, είχε δηλωθεί εξαφάνιση από την οικογένειά της, στο ΤΑ Θήβας, όπου μένουν μόνιμα, από τον περασμένο Απρίλιο.
image

Το δίκυκλο, στο οποίο έπέβαιναν οι δυο νεαροί, εντοπίσθηκε στην αερογέφυρα της Αγ.Άννης.  Αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, διέκριναν τα δύο άτομα μέσα στον Κηφισό, χωρίς να έχουν αντιληφθεί τις συνθήκες πτώσης τους στο νερό.
Προανάκριση ώστε να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες της πτώσης των νεαρών στον Κηφισό, διενεργεί η Τροχαία με τα προανακριτικά στοιχεία να παραπέμπουν σε ατύχημα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport