Σε Πταισματοδίκη η δικογραφία για το Τροχαίο με οδηγό τον Παντελίδη

Σε Πραισματοδίκη διαβίβασε ο Εισαγγελέας την υπόθεση του θανατηφόρου δυστυχήματος, για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης .

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξετασης ζητά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών και διαβίβασε τη δικογραφία της Τροχαίας Ελληνικού για το δυστύχημα, καθώς και στοιχεία τα οποία περιλαμβάνονται σε φάκελο τον οποίο συνέταξε και υπέβαλε ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, Χαράλαμπος Λυκούδης, στην Πραισματοδίκη για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Οι συνηγοροι τοσο της Μίνας Αρναούτη αλλα και της Φρόσως Κυριάκου, (Γιάννης Κωλέττης και Χρηστος Άσπρος) εκτιμούν ότι οι πελάτιδες τους, θα κληθούν όπως ο Νόμος ορίζει, ενώπιον της Πραισματοδίκη, προκειμένου να καταθέσουν ως επιβαίνουσες στο μαύρο τζιπ- άμεσα εμπλεκομένες- προκειμένου να προκύψουν όλες οι απαντήσεις σε κάθε πτυχή της υπόθεσης. Ωστόσο μέχρι σήμερα κλήτευση σε απολογία δεν τους έχει κοινοποιηθεί.

Οπως διαρρέεται από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, μεσω του δικηγόρου τους, έχει υποβάλλει αίτημα, για συμπληρωματική εξέταση DNA στα ευρήματα, τα οποία προέκυψαν  κατά την αυτοψία και εξερεύνηση των χώρων του αυτοκινήτου.

Με αυτή τη δικαστική εξέλιξη, εκτιμάται ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση εν αναμονή του προσδιορισμού δικασίμου για το τροχαίο δυστύχημα που είχε συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, Παντελή Παντελίδη το βαρύτατο τραυματισμό της συνεπιβαινουσας στο πισω καθισμα Μινας Αρναουτη και τον επισης (ελαφρυ) τραυματισμό της Φρόσως Κυριάκου.