Σε κάθε ευκαιρία η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήθελε να ενημερωθεί “αν βρεθεί κάτι στα εργαστηριακά μπορείς να προσβάλεις το αποτέλεσμα”;

Η υπόθεση θανάτου των τριών αδελφών της οικογένειας Πισπιρίγκου Δασκαλάκη από την Πάτρα, εκτιμάται ότι θα αποτελέσει μέρος της βιβλιογραφίας στα συγγράμματα ιατροδικαστικής και εγκληματολογίας ως .. case stady

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (30/03-19.00) κρατούμενη στην Ασφάλεια Αττικής, καθώς σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και της ασκήθηκε Ποινική Δίωξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Κατά την άφιξή της στο κτήριο της Ασφάλειας Αττικής, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να ήταν ανέκφραστη και με παγωμένο πρόσωπο. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η Ρούλα Πισπιρίγκου, κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ καθώς είχε ενημερωθεί ότι την επόμενη ημέρα πρόκειται να μεταχθεί για να απολογηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

«Περισσότερες απορίες είχε για το πώς θα είναι σε θέση να προσβάλλει τα εργαστηριακά αποτελέσματα και την υπερασπιστική γραμμή σε αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων από το να μάθει την αιτία θανάτου της κόρης της», σημειώνει στο NantiaReport.gr αστυνομική πηγή της Ασφάλειας.

Πληροφορίες του NantiaReport.gr επισημαίνουν ότι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Ρούλας Πισπιρίγκου κάθε φορά που είχε επικοινωνία με δημοσιογράφους, «ήταν επίμονη στο να λάβει γνώση για την εγκυρότητα των εργαστηριακών αποτελεσμάτων στα εξειδικευμένα εργαστήρια στα οποία είχαν απευθυνθεί οι Αρχές. Κατά πόσο λαμβάνονται υπόψιν στο Δικαστήριο, καθώς και αν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο προσβολής τους» . Και ήταν αυτή η απάντηση που έδωσε σε αστυνομικό της Ασφάλειας όταν την ρώτησε αναφορικά με την “κεταμίνη” τη φαρμακευτική ουσία που ανιχνεύτηκε στις τοξικοϊστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, «Δεν είμαι σίγουρη ότι συμφωνώ με τα αποτελέσματα, θέλω επανεξέταση», φέρεται να ανταποκρίθηκε η ίδια.

Η φαρμακευτική ουσία “κεταμίνη” σημειώνουν στην επιστημονική κοινότητα, έχει υψηλή δραστικότητα και σε υπερδοσολογία αποβαίνει θανατηφόρα. Τα 6ml τα οποία εντοπίζονται στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, αποδίδονται ως υπερδοσολογία συνδυαστικά με τα κιλά του παιδιού που επέφεραν (βίαιο) ασφυκτικό θάνατο στο 9χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί, εκτιμούν ενχεχομένως είχε επιχειρήσει και σε προγενέστερο χρόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου να προκαλέσει το θάνατο στην 9χρονη, με την ίδια φαρμακευτική ουσία σε μικρότερη δοσολογία, χωρίς θανατηφόρο αποτέλεσμα, και στην απόπειρα που πραγματοποίησε στις 29 Ιανουαρίου, χορήγησε σε υπερδοσολογία “κεταμίνη” στην κόρη της Τζωρτζίνα με θανατηφόρα κατάληξη.