«Οι ευχές έπιασαν και εγένετο το θαύμα, το Nissan μας βρέθηκε στην Κομοτηνή»

Έκλεψαν το οικογενειακό όχημα από το Κερατσίνι και το εντόπισαν Συνοριοφυλακες στην Κομοτηνή μετά από καταδίωξη δουλεμπόρου λαθρομεταναστων στα βουνά της περιοχής

Η κάτοχος του κλεμμένου Nissan X-Trail ενημερώθηκε απο την Ασφάλεια Κομοτηνής για την ανεύρεση του οικογενειακού οχήματος από το το Συνοριακό και με δημόσια αναφορά της, θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνένδραμαν στην ανεύρεσή του.

«Οι ευχές έπιασαν και εγένετο το θαύμα. Η Nissanάρα μας βρέθηκε στην Κομοτηνή, σε σχετικά καλή κατάσταση – μένει να το δουν και στο συνεργείο- και τώρα “ταξιδεύει” για Αθήνα! Δύο ημέρες πριν από την ανεύρεσή της, είχε χρησιμοποιηθεί από αλλοδαπό -πιθανότατα- διακινητή μεταναστών σε καταδίωξη με αστυνομικούς στα βουνά.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τα αγαπημένα κουμπαράκια μου Κώστα και Λία για τη στήριξή τους και την πολύτιμη βοήθειά τους (ξέρουν εκείνοι..).

Τους αξιωματικούς του Τ.Α Κομοτηνής για την εξυπηρέτηση, την ευγένειά τους και την… υπομονή τους. Τέλος καλό, όλα καλά!!»

Nantiareport.gr Συνοριοφυλακες του ΤΣΦ Ιάσμου και Σαππων Ροδόπης στην Κομοτηνή εντόπισαν το Nissan X-Trail με τις κοκκινες πολυτεκνικές πινακίδες, σε συνεργασία με το ΤΑ Κομοτηνής με ζήλο, φιλότιμο και επαγγελματική ευσυνειδησία, χωρίς υλικοτεχνικά μέσα, απέδειξαν ότι η εμπειρία και ο επαγγελματισμος τους μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα σε αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.

Αλεξιου Νάντια