Σχοινιάς, Μαραθώνα: Νεκροί ο χειριστής και ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου- Σε live streaming το δυστύχημα

Δυστύχημα με δύο νεκρούς επιβαίνοντες σε μισθωμένο ψεκαστικό στον υδροβιότοπο του Σχοινιάμ όταν το ελικόπτερο -σύμφωνα με πληροφορίες- “βρήκε” στα καλώδια της ΔΕΗ και κατέπεσε.

Σε ζωντανή μετάδοση μέσω κοινωνικών δικτύων, ένας από τους δύο νεκρούς επιβαίνοντες στο ελικόπτερο μετέδιδε τη διαδικασία και την πτήση, όταν η πρόσκρουση διέκοψε την προβολή της εικόνας, και το ψεκαστικό κετέπεσε στον υδοβιότοπο.

“Έλεγχος βάρδιας από ψηλά”, έγραψε στο λογαριασμό του με την καταγραφή να δικόπτεται απότομα, ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά, ο οποίος επέβαινε στο ελικόπτερο.

ΑΚΗΣ_ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣ_ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ_ΣΧΟΙΝΙΑΣ

Σύμφωνα με την ταυτοποίηση νεκροι είναι ο φύλακας του Κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά, Χριστόφορος Αλέξανδρος (Άκης) Βουλγαρέλης  και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας με υπηρεσίες Ενοικίασης – Ναύλωσης Αεροσκαφών, με έδρα στον Πειραιά- συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας-, Δημήτρης Πρέντζας, ο οποίος ήταν και ο χειριστής στην πτήση.

upl594cf80490007

Ο τρίτος επιβαίνων, 22άχρονος φοιτητής σε πρακτική στην αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας, με κατάγματα στα πλευρά και στην ωμοπλάτη και θλάσεις σε σημεία του κορμού, σε σταθερή κατάσταση, στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος του ΚΑΤ.

Σύμφωνα με το ιατρικο ανακοινωθέν, “ο ασθενής Δ.Ε, 22 ετών, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, (23/06) στις 11:45 πμ, μετά τον τραυματισμό του από πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε”.

ΣΧΟΙΝΙΑΣ_ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ_ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ_ΠΣ

«Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος, μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, και καταλήγει, οτι ο ασθενής θα παραμείνει στο Νοσοκομείο προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

Ο Πάνος Ρεκουνιώτης, ειναι κινηματογραφιστής και αναλαμβάνει βιντεοσκόπηση και φωτογραφήσεις σε γάμους. Ο ίδιος ειχε συνεργαστεί με την εταιρεία του Δημήτρη Πρεντζα και απο το προσωπικό αρχείο, κοινοποίησε δύο βίντεο από παλαιότερη συνεργασία τους.