ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Νεκρός σε σύγκρουση τζετ σκι.

Η αναψυχή μετατράπηκε σε τραγωδία(17/09) το απόγευμα, όταν σε ελιγμούς δύο χειριστών θαλάσσιων τζετ σκι, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 39χρονος Άγγλος τουρίστας.

Το δυστυχημα σημειωθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καμάρι Σαντορίνης(18.00/ 17/09) παρέατριών Άγγλων τουριστών εκμισθωνουν τζετ σκι. Κατά τη διαδικασία απωθητικού ελιγμού, τα τζετ σκι, ενδεχομένως από λάθος χειρισμό, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το βαρυτατο τραυματισμό του 39χρονου Άγγλου χειριστή του τζετ σκι, ο οποιος κατά την αερομεταφορά προς το Ηράκλειο, κατέληξε.
Ο 29χρονος Αγγλος επισης χειριστής του δεύτερου τζετ-σκι (μέλος της ίδιας παρέας), διέφυγε και συνελήφθη (18/09) στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Λιμενική Αρχή της Σαντορίνης προχώρησε στη σύλληψη του εκμισθωτή των θαλασσίων μέσων αναψυχής, ο οποίος μαζί με τον 29χρονο Άγγλο θα οδηγηθούν (19/09) στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.
Σημειώνεται από το Αρχηγείο του ΛΣ, ότι με καθυστέρηση ενημερώθηκαν απο το Νοσοκομείο όταν κατέληξε ο 39χρονος τουρίστας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport