ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Νεκροί σε αυτοκίνητο Λιμενικός και η σύντροφός του, σε παράνομη σχέση. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Εντοπίσθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε στεγασμένο γκαράζ οικίας στη θέση Ντρένια Θρακιά, Σαλαμίνας. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, πρόκειται για παράνομο ζευγάρι. Τα δύο θύματα έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο ενώ εντός του οχήματος εντοπίσθηκε το υπηρεσιακό όπλο του θύματος, το οπιο εξετάζεται.

Σύμφωνα με την ταυτοποίηση στοιχείων των δύο θυμάτων, πρόκειται για  35χρονο ο οποιος υπηρετούσε σε Ειδική Ομάδα του Λιμενικού και έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και τη 44χρονη συνοδό του, μητέρα δύο παιδιών, 10 και 14 χρόνων, η οποια έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Οι δύο σοροί, εντοπίσθηκαν μέσα στο Opel Zafira, ιδιοκτησίας του συζύγου της 44άχρονης, σταθμευμένο σε στεγασμένο γκαράζ στο σπίτι του 35χρονου. Η σύζυγος του 35χρονου Λιμενικού (07/04-21.00) εντόπισε τις σορούς, και ήταν αυτή που ειδοποίησε το σύζυγο της 44χρονης, ο οποίος επικοινώνησε με την  Άμεση Δράση.
Όταν εντοπίσθηκε η γυναίκα, είχε λάβει εμβρυακή στάση και βρισκόταν δίπλα στον 35άχρονο Λιμενικό, ο οποίος εντοπίσθηκε στη θέση του οδηγού, ενώ πεσμένο ανάμεσα στα πόδια του, βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο (Glock) το οποίο εξετάζεται αν είναι αυτό με το οποίο έχουν βληθεί τα θύματα.
Αξιωματικοί της  Ασφάλειας Αττικής, εξακρίβωσαν ότι τα δύο θύματα ήταν παντρεμένα και διατηρούσαν παράνομη σχέση. Στην Ασφάλεια, έχουν προσαχθεί και εξετάζονται οι νόμιμοι σύζυγοίσως τους, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία με το δράστη να ενεργεί στη συνέχεια αυτοχειρία. Για τα ακριβή αίτια θανάτου τους, αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροτομής, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά (08/04).
        Προανάκριση στη διερεύνηση της υπόθεσης, διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport