Σαλαμίνα: Κατήγγειλε βιασμό σε ραντεβού με τραβεστί που του εμφανίστηκε ως γυναίκα

Κατήγγειλε βιασμό τού από τραβεστί το οποίο εμφανίστηκε ως γυναίκα σε προγραμματισμένο ερωτικό ραντεβού μεταξύ τους, σε στούντιο στο Νέο Κόσμο

Ο 22χρονος με διαμονή στη Σαλαμίνα είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω ιστοσελίδας ερωτικών συντρόφων, και προγραμμάτισε ραντεβού με γυναίκα, όπως νόμιζε, καθώς στη συνέχεια κατήγγειλε ότι τον βίασε τραβεστί.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, ο 22χρονος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (29/01-19.30) είχε προγραμματίσει ραντεβού σε διαμέρισμα 3ου ορόφου της οδού Στρογκόνωφ στον Νέο Κόσμο, μέσα από τη σελίδα ερωτικών γνωριμιών, για ερωτική συνεύρεση με γυναίκα η οποία δήλωνε τα στοιχεία “Gabriella”. Όταν πέρασαν στο υπνοδωμάτιο – όπως καταγγέλλει – ο 22χρονος διαπίστωσε ότι η “γυναίκα” ήταν τραβεστί, και όπως υποστηρίζει ο νεαρός, το τραβεστί έγινε επιθετικό και όταν αρνήθηκε να προχωρήσει στην ερωτική περίπτυξη, φέρεται να τον ακινητοποίησε και τον βίασε.

Ο νεαρός αποχώρησε από το διαμέρισμα του Νέου Κόσμου ενώ την επόμενη ημέρα μετέβη στο Τ.Α Σαλαμίνας, όπου υπέβαλε μήνυση και εκδόθηκε παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία ενώ αναζητήθηκε το τραβεστί το οποίο καταγγέλθηκε από τον 22χρονο .