Σαλαμίνα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ζευγαριού μετά 10χρόνια- Τους δολοφόνησαν και επέστρεψαν να δουλέψουν σε μπαρ

Ήταν τον Ιούνιο του 2011, όταν στη Σαλαμίνα εντοπίζεται νεκρός ο Υπαξιωματικός του ΠΝ ενω η σύντροφός του αγνοείται

Το πτώμα της τότε 22χρονης Νατάσσας Απέργη, μητέρας ενός δίχρονου τότε κοριτσιού, μέχρι και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί. Ο τοτε 27χρονος Γιώργος Μπάκας είχε εντοπισθεί δολοφονημένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην παραλία Φανερωμένη της Σαλαμίνας.

Η τακτική Ανακρίτρια Πειραιά άσκησε διώξεις για ανθρωποκτονία κατά συρροή, εναντίον τριών ατόμων. Οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους είναι ζευγάρι και εργαζόμενοι στο ίδιο μπαρ όπου εργαζόταν περιστασιακά ο Υπαξιωματικος του ΠΝ για να συμπληρώνει το εισόδημά του.

Ως κίνητρο για το έγκλημα φέρεται η ερωτική αντιζηλία καθώς η 22χρονη γυναίκα, είχε στο παρελθόν σχέση με έναν εκ των κατηγορουμένων, ωστόσο στη συνέχεια προχώρησε σε επανασύνδεση με τον Γιώργο Μπάκα, γεγονός που εξόργισε τον πρώην φίλο της ο οποίος απειλούσε το ζευγάρι

Το Σαββατόβραδο της 24ης Ιουλίου του 2011, οι δύο εκ των κατηγορουμένων φέρεται να ακολούθησαν το ζευγάρι, στην παραλία της Φανερωμένης. Πυροβόλησαν το. Υπαξιωματικό του ΠΝ ενω η 22χρονη στην προσπάθειά της να διαφύγει, δέχτηκε κι αυτή δολοφονική επίθεση χωρίς μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί το πτώμα της. Οι τρείς δράστες μετέβησαν κανόνια στο μπαρ όπου δούλευαν. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τη δολοφονία του ζευγαριού και τους δράστες φέρεται να συγκάλυψε η σύζυγος του ενός κατηγορούμενου.

Τα άτομα που εμπλέκονται στη υπόθεση, αρνούνται την κατηγορία. Έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στην ΣΤ’ ανακρίτρια Πειραιά την ερχόμενη εβδομάδα.