3Β: Αναζητήσεις για το μαύρο όχημα που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θυμα τον 21χρονο Νίκο

Ανακοίνωση της Τροχαίας σε αναζήτηση Πληροφοριών σχετικά με τροχαίο δυστύχημα με εγκατάλειψη και θύμα 21χρονο δικυκλιστή

Συμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας,  ο 21χρονος επέβαινε στη κόκκινη μηχανή του μάρκας Yamaha κινούμενος επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλό του, συγκρούστηκε με όχημα μαύρου χρώματος, το οποίο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες αποδίδεται σε παλαιού τύπου- 15ετίας- μάρκας Audi, χρώματος μαύρο με σκούρα τζάμια όπου στην πινακίδα δεν φαίνεται το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχει σοβαρές βλάβες στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου.
Ο 21χρονος Νίκος ήταν μοναχοπαίδι, διέμενε μαζί με τους γονείς του στη Βάρη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή καθώς είχε αναπτύξει δράση σίτισης αδεσπότων της περιοχής και βοηθούσαν για την ιατρική τους περίθαλψης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Α Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες στο ενδεχόμενο να έχουν οποιοδήποτε στοιχείο αναφορικάμε το υπαίτιο όχημα να ενημερώσουν τις Αρχες: