Ρόδος: Τρανς 31ετών ζούσε δέκα χρόνια σε αυτο-απομόνωση

Η διεμφυλική γυναίκα είχε αυτοπεριοριστεί και είχε απομονωθεί εντός της οικίας όπου διέμενε με τούς γονείς της, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην κατάθλιψη

Η ιστορία της 31χρονη τρανς, από τη Ρόδο αποκαλύφθηκε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία για τις συνθήκες και το περιβάλλον στο οποίο διαβιούσε μέσα σε μία τρώγλη,  κοντά στην πατρική της οικία, στο χωριό Αρχάγγελος της Ρόδου.

Η διεμφυλική γυναίκα ηλικίας σήμερα 31ετων, βρίσκονταν για δέκα χρόνια έγκλειστη και απομονωμένη, ζούσε σε άθλιες συνθήκες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην κατάθλιψη. Η ίδια φέρεται να εξαναγκάστηκε σε αυτο-απομόνωση, ακόμη και μακριά από τους γονείς της, ύστερα από εκτεταμένο κοινωνικό στιγματισμό λόγω την ιδιαιτερότητάς της.

Πριν από δύο χρόνια είχε υποβληθεί μία ανώνυμη καταγγελία και κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος, ωστόσο τόσο η ίδια όσο και το οικογενειακό της περιβάλλον ήταν αρνητικοί. Πριν από δύο ημέρες με παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, γνωμοδότησαν για τον εγκλεισμό της σε Ιδρυμα. Σε εκτέλεση της Εισαγγελικής παραγγελίας Αστυνομικοί , βρήκαν την 31χρονη σε άσχημη κατάσταση σε συνθήκες επικίνδυνες για την υγεία της μέσα στο σπίτι της. Λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας τα οποία αντιμετωπίζει καθώς παράλληλα και θέματα ψυχικής υγείας, η 31χρονη τρανς χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου παραμένει σε νοσηλεία.