Περαία, ΘΣΝ: Συνελήφθησαν επτά ανήλικοι για ομαδική ασέλγεια σε 14άχρονη

Μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου δέχθηκε ομαδική σεξουαλική επίθεση από επτά συμμαθητές της μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Περαία της Θεσσαλονίκης και με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους συνελήφθησαν από την Ασφάλεια

Σε βάρος των επτά ανηλίκων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος από την εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Μετά την απολογία τους, παραπέμφθηκαν στην Έ τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Οι ανήλικοι μαθητές (16/12) είχαν καταφύγει στο εγκαταλελειμμένο οίκημα ιδιωτικού σχολείου, στην περιοχή της Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η 14άχρονη μαθήτρια στο χώρο του εγκαταλελειμμένου κτηρίου την περίμενε συνομήλικος της, και κατά την άφιξή της αντιλήφθηκε την παρουσία επιπλέον έξι ανηλίκων. Οι δράστες, ηλικίας 13ετων ως 17χρόνων, εγκλώβισαν την 14άχρονη μαθήτρια της Γ Γυμνασίου,  όπως περιγράφεται μόλις επιχείρησε να διαφύγει, με την απειλή μαχαιριού και της επιτέθηκαν από κοινού.
Η 14χρονη μίλησε σε συμμαθήτριά της και εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς της και υποβλήθηκε μήνυση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την κατάθεση της ανήλικης, να λαμβάνεται με παρουσία παιδοψυχολόγου.
Οι επτά ανήλικοι ως δράστες βιασμού σε βάρος της 14άχρονης, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης  και με την ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα παραπέμφθηκαν (18/12) στον αρμόδιο Εισαγγελέα.