Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της με ομόφωνη απόφαση του τακτικού Ανακριτή και της Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οικιακή βοηθός η οποία ομολόγησε τη δολοφονία ηλικιωμένης την οποία φρόντιζε
Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική σε βάρος της 75χρονης κατάκοιτης και μη αυτοεξυπηρετούμενης Φλώρας Καζέλλη, στην οικία της στις Καλυθιές Ρόδου, η 45χρονη οικιακή βοηθός, επικαλέστηκε ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας. Η ίδια ανέφερε πως όταν συνειδητοποίησε την πράξη της, κάλεσε η ίδια την Αστυνομία στο σπίτι, όπου και συνελήφθη.
Η υπεράσπιση υπέβαλε και προηγούμενες ιατρικές γνωματεύσεις της και έγγραφα από προγενέστερο εγκλεισμό της σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Ωστόσο η 45χρονη έλαβε φυλακιστήριο για τις γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.
Η 45χρονη στην προανακριτική απολογία της ομολόγησε ως δράστιδα σε τέσσερις δολοφονίες ηλικιωμένων τους οποίους φρόντιζε– την 63χρονη Ειρήνη Περγαμάλη, κάτοικο εν ζωή Λέρου, την 86χρονη Βασιλώ Σολδάτου και την 70χρονη Θεοδοσία Τοκούζη, κατοίκους εν ζωή Ρόδου, καθώς είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε, διότι της προκαλούσε καταστολή και αδυναμία να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της ως οικιακής βοηθού.
Για τις υποθέσεις, έχουν σχηματιστεί δύο αυτοτελής προκαταρκτικές δικογραφίες, για την δολοφονία της 63χρονης Ειρήνης Περγαμάλη, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κω, κι η δεύτερη προκαταρκτική για τις δολοφονίες των άλλων δύο γυναικών, που θα διεκπεραιώσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.
Επίσης, ομολόγησε και την απόπειρα δολοφονίας του γιου της σε ηλικία ενός έτους- σήμερα 21ετών- καθώς δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί την μητρότητα σε τόσο νεαρή ηλικία, λόγω των έντονων ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Νοσηλεύτηκε για χρόνια στο Ψυχιατρείο της Λέρου όπου ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και με την έξοδό της, κρίνοντας οι θεράποντες ιατροί της ότι είχε ξεπεράσει τα ψυχολογικά της προβλήματα, συνήψε σχέση και απέκτησαν κόρη- σήμερα – ηλικίας 15 ετών, η οποία επίσης έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια σε νησί της Δωδεκανήσου.
Η ίδια παρέθεσε ότι για να εξασφαλίσει τα προς το ζην εργαζόταν σε σπίτια και φρόντιζε ηλικιωμένους, εργασία η οποία την ικανοποιούσε. Οι φωνές που άκουγε, όπως ανέφερε στην απολογία της, και περίεργες την οδήγησαν και πάλι σε εγκλεισμό, σε Ψυχιατρικό Ίδρυμα της Κρήτης, όπου επίσης παρέμεινε για αρκετά χρόνια.
Με την έξοδό της ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου φρόντιζε ηλικιωμένους, και με τις ίδιες “φωνές” οδηγήθηκε σε Ψυχιατρείο, όπου επίσης παρέμεινε για αρκετό διάστημα. Με το εξιτήριο που έλαβε επέστρεψε στη Ρόδο και συνέχισε να εργάζεται σε σπίτια και να φροντίζει ηλικιωμένους ανθρώπους. Η ίδια διέκοπτε τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε, προκειμένου να είναι λειτουργική και υποτροπίαζε μέχρι την επόμενη λήψη φαρμάκων .