Ρόδοε: Εντοπίστηκαν οι 3 άνδρες κατηγορούμενοι για βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη

Εξελιξεις ύστερα από τα στοιχεία και τη μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς της Ελλήνας Τοπαλούδη στον Εισαγγελέα Ρόδου, για βιασμό της κόρης τους, έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης με τη δολοφονία και βιασμό της 21άχρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, νεα στοιχεία που κατέθεσαν οι γονείς της στην Εισαγγελία, προκάλεσαν τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξετασης κατ εντολήν της Ανακρίτριας Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα έψουν προκύψει στοιχεία και μαρτυρίες, σύμφωνα με τα οποία η 21άχρονη φοιτήτρια είχε βιαστεί από τρεις νεαρούς, ενα χρόνο πριν τη δολοφονία της, το 2017.

Η μητέρα της φοιτήτριας, στην κατάθεσή της, φέρεται να έχει κατονομάσει τους δύο από τους τρεις άνδρες

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου, έχουν ταυτοποιήσει και τον τρίτο νεαρό, με τα στοιχεία τους να αναφέρονται επίσημα σε προανακριτικές πράξεις προκειμένου αμεσα να κληθούν σε απολογία για να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόκειται για τρεις νεαρούς- 19 ετών, 22χρόνων και 23ετών. Παράλληλα οι Αστυνομικοί αναζητουν στο “σκοτεινό διαδίκτυο” το βιντεοληπτικό υλικό του βιασμού της 21άχρονης φοιτήτριας, το οποίο είχαν διακινήσει διαδικτυακά το Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το βιασμό της φοιτήτριας, είχε περιέλθει σε γνώση φίλης της και συμμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία ως πειστήριο της υπόθεσης.

Η 21άχρονη είχε γίνεαι αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων, για την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά για το επίμαχο βίντεο

Οι γονενίς της Ελένης Τοπαλούδη έχουν καταθέσει αίτημα για άρση των κωδικών «ξεκλειδώσουν» στο λάπτοπ της κόρης τους, καθώς εκτιμούν οτι ενδεχομένων θα προκύψουν μηνύματα που αποδεικνύουν τους εκβιασμούς που δεχόταν η 21άχρονη και ενδεχομένων το βιντεοληπτικό υλικό που αναζητούν οι Αρχές.