Ρέθυμνο: Who is who των ααγωγέων- Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση

Οι.. ακτιβιστές της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Οι πέντε Κρητικοί με φάκελο και ποινικές εμπλοκές στο παρελθόν. Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξακρίβωση εμπλοκής και άλλων προσώπων στην υπόθεση της απαγωγής του 53άχρονου επιχειρηματία.

Με σχετική διάταξη δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία των εμπλεκόμενων, που σχετίζονται με την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πρόκειται για  τους

-Πολομαρκάκης Εμμανουήλ του Οδυσσέα, γεν. 1973, Ρέθυμνο.

-Γλυνιαδάκης Ελευθέριος του Ιωάννη, γεν. 1995 Σφακιά, κτηνοτρόφος

-Πολάκης Σταμάτης του Νικολάου, γεν. 1971 Ρέθυμνο, κτηνοτρόφος.

-Παντρεμένος Χρήστος του Βασιλείου, γεν. 1957 Αθήνα, κάτοικος Ρεθύμνου, κτηματομεσίτης

– Παντρεμένου Βασιλική του Χρήστου, γεν. 2000, Ρέθυμνο.

Πρόκειται για τη 17άχρονη κόρη του κτηματομεσίτη η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνιση της μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

-Κλάδος Εμμανουήλ του Δράκου, γεν. 1974, ιδιοκτήτης μάντρας σκραπ

-Γρηγοριάδης Βασίλης του Παναγιώτη, γεν. 1977, Σκόπια, κάτοικος Θεσσαλονίκης

stagoaxresdefault-1024x576

-Σταγογιάννης Εμμανουήλ του Γρηγορίου γεν. 1972, Ρέθυμνο

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της ακτιβιστικης συλλογικότητας ο οποίος είχε παρουσία στα τοπικά κανάλια ως μέλος του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Ωφειλετών Ρεθύμνου. Ο 45άχρονος που διαθέτει αγροτικές επιχειρήσεις και πρωτοστατούσε στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών ενω κατηγορήθηκε για απόπειρα εμπρησμού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από διενέργεια πλειστηριασμού κατοικίας στην Κρήτη.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και προσδιορισμό του συνόλου των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που είχαν οργανώσει και διέπραξαν την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.