Ρέντης: Ο Δ/κτης του ΑΤ Ρέντη, πήγε να ευχηθεί για τη μετεγκατάσταση της ΔΙΑΣ και του επιτέθηκε ο Δ/κτης της ΔΙΑΣ Πειραιά

Βίαιο επεισόδιο με ξυλοδαρμό, μεταξύ Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, στον όρχο της ΔΑΠ

Στην νέα έδρα του όρχου της ΔΙΑΣ Πειραιά, στη Λεωφόρο Θηβών, ο Διοικητής του ΑΤ Ρέντη μετέβη (24/11) για να ευχηθεί στους συναδέλφους του, για τη μετεγκατάσταση της Υπηρεσίας τους. Όπως μετεφέρουν στο NantiaReport.gr , με παρευρισκόμενους Αξιωματικόυς της Διεύθυνσης, όταν πλησίασε για να ευχηθεί και στο Διοικητής της ΔΙΑΣ Πειραιά, αινιδιαστικά δέχθηκε απρόκλητη επίθεση, χωρίς καμία αιτιολόγηση και αφορμή, οπως μεταφέρουν Αστυνομικοί πρόντες στο επεισόδιο.

Ο Προϊστάμενος του Διοικητή της ΔΙΑΣ Πειραιά, εμβρόντητος επιχείρησε να κατευνάσει τα πνευματα με αφορμη το επεισόδιο από μέρος του Αξιωματικού της Υπηρεσίας του. Ο Αξιωματικός του Τμήματος, ζήτησε να μάθει το λόγο της σε  βάρος του επίθεσης και δέχθηκε υβρεις και βιαιη επίθεση από το Διοιηκητή της ΔΙΑΣ Πειραιά.

Ο Αξιωματικός του ΑΤ Ρέντη μετέβη στο Νοσοκομείο λογω βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού, ενώ ο Αξιωματικός της ΔΙΑΣ Πειραιά, παρουσίαστηκε (25/11)  με το δικηγόρο του, καθώς για την υπόθεση έχει διεταχθεί  προανάκριση σχετικά με τις συνθήκες του βιαιου επεισοδίου μεταξύ των δύο Αξιωματικών!