Ραφήνα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 13χρονης- Αίτημα διάταξης δημοσιοποίησης στα στοιχεία και τη φωτογραφία του άνδρα

Αίτημα για έκδοση διάταξης δημοσιοποίησης με φωτογραφίες του άνδρα, κατηγορούμενου ως δράστη απόπειρας αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα, προς την Εισαγγελία ώστε να διερευνηθεί τυχόν παρενόχληση και σε άλλες έφηβες

Ο 45χρονος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ραφήνας, καθώς είχε προηγηθεί σε βάρος του καταγγελία το βράδυ της Παρασκευής (28/05) ενώ αναγνωρίστηκε από την 13χρονη. Σύμφωνα με την έφηβη, ενώ έκανε ανυποψίαστη ποδήλατο στην πλατεία της Ραφήνας, ο 15χρονος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά, ενώ φέρεται να την πρότεινε «μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ!» καθώς «είναι νύχτα και επικινδυνά να κυκλοφορείς μόνη σου» . Η 13χρονη αρνήθηκε με τον 45χρονο να την ακολουθεί ενώ την εγκλώβισε σε αδιέξοδη οδό, όπως κατέθεσε η ίδια. Φέρεται να αποβιβάστηκε από τη θέση του οδηγού, και επιχείρησε να επιβιβάσει την ανήλικη στο όχημά του, ενώ με ένταση στη φωνή του προς την 13χρονη προκάλεσε ακαριαία την αντίδρασή της και με φωνές  προκάλεσε την ανταπόκριση κατοίκων της περιοχής οι οποίο προσέτρεξαν σε βοήθεια της ανήλικης, με τον 45χρονο να επιχειρεί διαφυγή από το χώρο με το όχημά του. Διερχόμενος οδηγός κατέγραψε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος του 45χρονου, και απο αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, προέκυψε για τον 45χρονο ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις απάτης καθώς παρουσιάζονταν ως “λογιστής” στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας και αποσπούσε χρήματα από τα θύματά του. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, εντοπίσθηκε να κατέχει χωρίς συνταγή υπνωτικά χάπια, με τους Αστυνομικούς οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση να εξετάζουν ως ενδεχόμενο να είχε επιχειρήσει παρενόχληση και σε άλλες έφηβες.

Οι  Αστυνομικοί της Ασφάλειας σε κατ’ οίκον έρευνα προχώρησαν σε κατάσχεση των ηλεκτρονικών του συσκευών, κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, τα οποία έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ κατασχέθηκε  και μικροπόσοτητα κοκαΐνης.