Νεάπολη Νίκαιας: Σύλληψη νεαρού για εμπρησμό- Παραμένουν Πυροσβεστικές δυνάμεις για τις αναζωπυρώσεις

Σε μία σύλληψη προχώρησε το Ανακριτικό του ΠΣ, ύστερα από υπόδειξη περιοίκων για τη δασική φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην Άνω Νεάπολη, στη Νίκαια Αττικής, και τέθηκε τα ξημερώματα υπό έλεγχο

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr, από το Ανακριτικό του Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη, 26χρονου ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια στη δασική έκταση στη Νεάπολη Νίκαιας.  Για την εξέλιξη, ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο τα ξημερώματα (31/05-02.00) ωστόσο στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για να αποφευχθούν τυχόν αναζωπυρώσεις. Η πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής(30/05-20.50), σε δασική έκταση στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας. Από την πρώτη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν απειλεί οικίες. Οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν ασθενείς ενώ στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς επιχείρησαν 32Πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρων Τμημάτων, 8 βυτιοφόρα οχήματα και το ΜΕΤΠΕ. Στην περιοχή μετέβη κλιμάκιο της ΔΑΕΕ για τη διερεύνηση των αιτιών εκδήλωσης της φωτιάς.