Ραχήλ Μακρή, και Αυγή Βουτσινά με.. πούπουλα στην ΥΜΕΤ

Σε διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας και φορέων έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών με την πρώην Βουλευτή (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ) και τη γνωστή “απελευθερώτρια” κοτας, να επιτίθενται με… πούπουλα, σε διμοιρία της ΥΜΕΤ

Η πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή και η Αυγή Βουτσινά, γνωστή για τις “ακτιβιστικές δράσεις” της, που επιζητούν την προβολή και τη σύλληψη από τις Αστυνομικές δυνάμεις- ενδεικτικά, η απελευθέρωση κότας στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου (19/01)- συμμετείχαν σε διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας και φορέων έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών (23/12)

Οι δυο γνωστες και μη.. “ακτιβιστριες” η πρώην Βουλευτή (ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ) και η γνωστή “απελευθερώτρια” κοτας, με το παράγγελμα “ΠΑΜΕ”, υπό τηλεοπτική κάλυψη, άδειασαν σακουλες με πουπουλα έξω από το κτήριο του ΧΑΑ.

Αρχικά η Ραχήλ Μακρή αφήνει τα πούπουλα στον αέρα με τους Αστυνομικούς να “επιτηρούν” την .. “ακτιβιστικη” δράση που ηταν σε εξέλιξη.

Η Ραχήλ Μακρή φωνάζοντας .. “πισσα και πουπουλα στους κλεφτοκοτάδες” απελευθέρωσε τα πουπουλα στον αέρα εξω απο το ΧΑΑ ανάμεσα στις δυνάμεις της Αστυνομίας που είχαν αναπτυχθεί σε διάταξη έξω απο το κτήριο.

Με προκλητική συμπεριφορά και προδιαθεση η Αυγή Βουτσινά, ωστόσο, που δείχνει να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα πουλερικά και τα παράγωγά τους, επιχείρησε να διαπερασει την Αστυνομική διάταξη και να προσεγγίσει το κτήριο του ΧΑΑ, με υπόδειξη νεαρού Αξιωματικού της διμοιρίας, να την αποτρεπει να ολοκληρώσει την “ακτιβιστικη” παρέμβασή της.. Μόλις ο Αστυνομικός γύρισε την πλάτη του για να απομακρυνθεί η Αυγή Βουτσινά άδειασε πανω του, τη σακούλα με τα πούπουλα και μόλις γύρισε ενοχλημένος του απέρριψε πούπουλα στο πρόσωπο, προκαλώντας την αντίδρασή του. Και προέτρεπε και τη Ραχήλ Μακρή “λίγο στα παιδιά ρε Ραχηλ”..  με τους ενστόλους να αντιδρούν έντονα..

Το επεισόδιο έληξε με  την ολοκλήρωση της “ακτιβιστικής παρέμβασης” και τις δυο … “ακτιβιστριες” να αποχωρούν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη που συμμετείχαν στην παράσταση… διαμαρτυρίας.