Πυροσβέστες Κέρκυρας: Έκκληση για οικονομική υποστήριξη σε συμβασιούχο Πυροσβέστη με νευροεκφυλιστική ασθένεια

Έκκληση για οικονομική υποστήριξη σε συμβασιούχου Πυροσβέστη του ΠΣ Κέρκυρας, απευθύνει το Σωματείο Πυροσβεστών Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστών Κερκύρας αναφέρει σχετικά:

Αριθ.Πρωτ: 2017/6                                    Κέρκυρα, 13 Απριλίου 2017
Προς:   Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π και ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Αξιότιμοι Συνάδελφοι,
Σας απευθυνόμαστε λόγω ενός ιδιαίτερου και λεπτού θέματος που άπτεται της προσοχής όλων μας.
Ο συνάδελφος Μιχάλης (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου) έχει υπηρετήσει το Σώμα επί σειρά ετών, ως συμβασιούχος στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Κέρκυρας. Ανέκαθεν διακρινόταν για την επαγγελματικότητά του ως Πυροσβέστης και την αξιοπρέπειά του ως άνθρωπος και τούτα τα λόγια δεν είναι καθόλου τυπικά.
Δυστυχώς η ζωή τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι και προσφάτως διαγνώστηκε με γνωστή νευροεκφυλιστική ασθένεια η οποία καθιστά πλέον αδύνατη την απασχόληση του στο Σώμα.
Το πρόβλημα επιτείνεται λόγω των ισχνών οικονομικών του, της χρονοβόρας γραφειοκρατίας έως ότου εγκριθεί και χορηγηθεί η ειδική σύνταξη, καθώς και εξαιτίας της υποτροπιάζουσας μορφής της ασθένειας. Και παράλληλα με όλα αυτά, οι τρέχουσες ανάγκες του για εξετάσεις και για φαρμακευτική αγωγή δε σταματούν.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που σχεδόν όλοι βιώνουμε, η ευαισθητοποίηση των ανθρώπινων χορδών μας από ένα τέτοιο περιστατικό γίνεται σχεδόν αυτόματα σε όλους μας.
Το επόμενο και ουσιώδες βήμα είναι να μετουσιωθεί αυτή η συναισθηματική κινητοποίησή μας σε πράξη αλληλεγγύης και να βοηθήσουμε οικονομικά τον συνάδελφο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του.
Όσοι, λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα, παρακαλούνται να συνδράμουν στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό.
Ευχαριστούμε άπαντες εκ των προτέρων και ευχόμαστε καλές γιορτές και υγεία σε όλους.

Για το Δ/Σ

_________

* Διευκρίνιση nantiaReport: Στη σχετική ανακοίνωση (13/04) της Ένωσης Πυροσβεστών Κερκύρας αναφέρεται τραπεζικός λογαριασμός του συναδέλφου τους, ωστόσο η πολιτική του nantiaReport είναι αντίθετη στη δημοσιοποίηση προσωπικών οικονομικών στοιχείων. Για τους ενδιαφερόμενους και οσους θέλουν να βοηθήσουν μπορουν να απευθυνθούν στην αρμόδια Ένωση Πυροσβεστών Κερκύρας.