Πύργος: Ρομά αρνήθηκε να πληρώσει τον βενζινοπώλη και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του (video)

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το Ρομά να αρνείται να πληρώσει και να παρασύρει τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων καθώς αρνήθηκε να πληρώσει

Συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στον Πύργο, ο 38άχρονος Ρομά  ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων αντί να πληρώσει για τα καύσιμα που προμηθεύτηκε.

Ο Ρομά, διακρίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας να έχει σταματήσει στις αντλίες του πρατηρίου καυσίμων (17/04-19.30) στην οδό Αγ. Γεωργίου στον Πύργο  . Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ο Ρομα εφοδίασε το όχημα του με καύσιμα, αξίας €20 ωστόσο, αρνήθηκε να πληρώσει και είχαν έντονο επεισόδιο.

“Το περιστατικό αυτό ήταν πρωτοφανές” ανέφερε ο ιδιοκτήτης. “Ο δράστης, είναι Ρομά και δε δέχθηκε να πληρώσει. Μετά τον έντονο διάλογο που είχαμε, πάτησε γκάζι και έφυγε παρασύροντάς με και χτυπώντας με στο γόνατο” σημείωσε.

Στο χώρο υπήρχαν και άλλοι εργαζόμενοι καθώς και πελάτες με το γεγονός ότι δεν τραυματίσθηκε κάποιος άλλος ήταν συγκυριακό.

Ύστερα απο αναζητήσεις με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, εντοπίσθηκε ο 38άχρονος Ρομά, κάτοικος της περιοχής και συνελήφθη ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

_________________________

* ilialive.gr