Ψυρρή: Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση στο ατελιέ της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή, τα ξημερώματα.
Οι δράστες, τοποθέτησαν και πυροδότησαν (12/02-02.40) αυτοσχέδιο εμπρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο απο γκαζάκια εμποτισμένα με εύφλεκτο υλικό, στην είσοδο της επιχείρησης Zeus+Dione ιδιοκτησιας της συζυγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, μαύρισε η είσοδος, χωρίς σοβαρές υλικές ζημιές.

Προανάκριση για την εμπρηστική επίθεση διενεργεί η Ασφάλεια.

Kυριάκος Μητσοτάκης: “Ανελέητη στοχοποίηση”

Για «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου» με στόχο να πλήξουν τον ίδιο κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη σχολίασε και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό. Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».

Την εμπρηστική επίθεση καταδικάζει με μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Twitter ο δημοσιογράφος εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος καταδικάζει την επίθεση ωστόσο απευθύνεται στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Όπως είναι λογικό καταδικάζω την επίθεση με γκαζακια στη Μαρεβα.Καλα θα κάνει όμως ο Μητσοτάκης πριν μιλήσει για στοχοποίηση να εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι κανένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους ποινικούς συνεταίρους της γυναίκας του ή άλλου είδους… δυσαρεστημένους. Αντε”

Καταδικάζει το Μαξίμου
«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαξίμου.

Παπαδημούλης: Αδικη η προσπάθεια Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ
Καταδίκη  στην επίθεση, σπο τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη, ωστόσο επικρίνει τον Πρόεδρο της ΝΔ γιατί “επιχειρεί να ενοχοποιήσει την κυβέρνηση για την επίθεση”.

«Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική και άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυρ.Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη και επικίνδυνη».