Ψυχικό: Φονική ενέδρα με θύμα φαρμακοποιό

Με τρεις βολίδες από το όπλο του δολοφόνου ο 57άχρονος φαρμακοποιός τραυματίστηκε σοβαρά σε ενεδρα εξω απο το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, μέσα στο αυτοκινητό του, και κατέληξε κατ’ τη μεταφορά του.

upl5b93867ae1b70

Στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό (08/08-09.35) σύμφωνα το θύμα, ο 57άχρονος φαρμακοποιούς έβγαινε από το πάρκινγκ του σπιτιού του μεσα στο Mercedes αυτοκίνητο του. Σταθμευμένο διακριτικά εξωτερικά της οικίας ένα μικρού κυβισμού λευκό αυτοκίνητο με δύο άτομα.

Ο συνοδηγός- δολοφόνος προσεγγίζει το όχημα του φαρμακοποιού και τον πυροβολεί τρεις φορές- στο κεφάλι και την πλάτη, πιθανότατα από περίστροφο. Στη συνεχεία ο δράστης επιβιβάζεται και πάλι στο άσπρο αυτοκίνητο με οδηγό συνεργό του και αποχώρησαν από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Περίοικοι ενημερώνουν την ΕΛ.ΑΣ και άμεσα σπεύδουν πληρώματα της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας

Κατά την ιχνηλασία και αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος, δεν εντοπίσθηκαν κάλυκες με τους Αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν “σοβαρούς λόγους να  μην αφήσουν ίχνη.

upl5b93867ae1b70

Τα κίνητρα των δραστών, δεν έχουν προκύψει για τις Αρχές ωστόσο οι επαφές και οι συναλλαγές του φαρμακοποιού πρόκειται να τεθούν υπό έρευνα. Προακριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.