Το κλεμμένο ποδήλατο του Παραολυμπιονίκη Νίκου Παπαγγελή προσφέρθηκε να αντικαταστήσει ένας “άγνωστος”

Ενημερώθηκε για την κλοπή του ποδηλατου του Παραολυμπιονίκη Νίκου Παπαγγελή και προθυμοποιήθηκε να του αγοράσει ένα καινούριο για να συνεχίσει τις προπονήσεις του.

“Θα ήθελα να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ το παρακάτω κείμενο αν έχετε λιγο χρονο!
Χθες είχα μια τεράστια έκπληξη! (..) Το ποδήλατο δυστυχώς δεν έχει βρεθεί! Βρέθηκε όμως ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος προσφέρθηκε να μου καλύψει όλο τον ποσό για την αγορά νέου ποδηλάτου ακόμα καλύτερο από αυτο που είχα!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτος δεν θέλει να μαθευτεί το όνομα του, ούτε σε εμένα,ούτε σε κανέναν! Το κάνει απλά επειδή θέλει να με βοηθήσει και να με βλέπει να κάνω αυτο που κάνω!

Σε λιγο καιρό θα έχω και παλι τον καλύτερο εξοπλισμό (το κόστος ξεπερνάει τα 7.000€) για να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τους Παραολυμπιακούς αγώνες!
Είμαι βαθιά συγκινημένος,πολυ χαρούμενος και δεν μπορώ να πω τιποτα… πέρα από ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να κάνω… είναι να συνεχίζω να κάνω αυτο που κάνω με περισσότερο ζήλο και θέληση, να προσπαθω ακόμα πιο πολυ, για τον συγκεκριμένο ΑΝΘΡΩΠΟ, που χωρίς να με γνωρίζει και να τον γνωρίζω με βοήθεια με αυτόν τον τρόπο σε τόσο δύσκολες εποχές!
Εύχομαι το καλο που έκανε σε μενα να του το επιστρέψει ο Θεος 10 φορές παραπανω, και κάποια μέρα να έχω την δυνατότητα να
Προσφέρω και εγω αντίστοιχα όπου υπάρχει ανάγκη!” ήταν το σχόλιο του Παραολυμπιονίκη της ποδηλασίας Νίκου Παπαγγελή.