Ψάχνουν τον Παππά στην ΕΛ.ΑΣ

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο Χρήστος Παππάς διαπιστώθηκε ότι .. απουσίαζει
Δώδεκα ημέρες μετά την καταδίκη κι ενώ εκκρεμούσε η απόφαση για την αναστολή, οι διαρροές της ΕΛΑΣ τόνιζαν ότι βρίσκονται σε θέση να γνωρίζουν με ακρίβεια γεωεντοπισμού τη θέση καθενός από τους καταδικασθέντες.. την ώρα των συλλήψεων στο μέτρημα… τους λείπει ένας!
Ένταλμα συλλήψεις και αναζητήσεις για τον τέως Βουλευτή Χρήστο Παππά καθώς φέρεται να μην εχει καμία παρουσία απο την ανακοίνωση της απόφασης ενώ δεν ανταποκρίνεται ούτε σε τηλεφωνικές κλήσεις και εκδόθηκε στα στοιχεία του ένταλμα σύλληψης. Αστυνομικοί της ΔΑΑ αναζήτησαν τον τέως Βουλευτή στο σπίτι του, στο Παπάγου, παρουσία Εισαγγελέα για να διαπιστώσουν την απουσία του .
Σε εξέλιξη έρευνα αναζήτησης σε δύο ακόμα ακίνητα ιδιοκτησίας του ενώ ενημέρωση διαβιβάστηκε και στην Ασφάλεια Ιωαννίνων προκειμένου να τον αναζητήσουν σε δυο διευθύνσεις γνώστης διαμονής του χωρίς αποτέλεσμα.
«Ο πελάτης μου έχει τις απόψεις του. Θα σταθμίσει το γεγονός ότι μπορεί να εκτίσει μία ποινή, η οποία στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπορεί να μην επικυρωθεί. Σε αυτή την περίπτωση ποιος θα του δώσει πίσω τα χρόνια που έκανε φυλακή; Προς το παρόν είναι συνειδητή επιλογή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο και τι θα αποφασίσει. Γι’ αυτό τονίζω ότι αυτό ισχύει προς το παρόν», δηλώνει ο συνήγορός του Περικλής Σταυριανάκης.
Αξίζει να γίνει αναφορά και στην περίοδο το Σεπτέμβριο του 2013 όταν είχαν γίνει οι μαζικές συλλήψεις των -εν ενεργεία τότε- Βουλευτών , ο Χρήστος Παππάς είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική να κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη.