Πρύτανης ΠΑΜΑΚ: ” Η Δημοκρατία μας, ως πότε θα τους ανέχεται; “

Οργανωμένη εισβολή τραμπούκων στο γραφείο της Πυρανείας του ΠΑΜΑΚ, προκαλέσε βανδαλισμούς με μπογιές και έσπασα γυάλινες προσόψεις και τζαμαρίες.

FB_IMG_1513806304397

“Η Δημοκρατία μας, ως πότε θα τους ανέχεται;

Ανακαινισμένη η πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ μετά την επίσκεψη των δημοκρατικών δυνάμεων. “Η Δημοκρατία έχει πολλούς τρόπους για να επιλυόνται οι διαφορές”, όπως διδακτικά μου επεσήμανε ο κ. Γαβρόγλου. Μόνο που εγώ διαφωνώ με τους τρόπους στους οποίους επιδεικνύει ανεξήγητη ανοχή”.. επισημαίνει σε σχόλιό του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζαπράνης.

FB_IMG_1513806311975
Σύμφωνα με το προσωπικό που βρισκόταν την ώρα της επίθεσης (20/12-20.10) στην Πρυτανεία του ΠΑΜΑΚ οι δράστες, κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου Διοίκησης του Ιδρύματος, απέρριψαν κόκκινες μπογιές, έσπασαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα γραφεία των γραμματέων του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων.

tv100

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες της εισβολής και των βανδαλισμών στην Πρυτανεία να είναι τα ίδια άτομα που νωρίτερα επιτέθηκαν στη Δημοτική Τηλεόραση& Ραδιοφωνία Θεσσαλονίκης.