Προθεσμία να απολογηθούν έλαβαν οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Οι δύο συλληφθέντες ενημερώθηκαν για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους κι αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση μέχρι την απολογία

Την Τετάρτη (03/04) θα περάσουν τον 30ο Ανακριτή οι δύο συλληφθέντες κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στην δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ, μετά την προθεσμία που έλαβαν σήμερα (29/04) για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Για τούς δύο συλληφθέντες αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση μέχρι την μεταγωγή τους σε απολογία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση τής ΕΛΑΣ, «από την συνδυαστική ανάλυση του υλικού που συγκεντρώθηκε διακριβώθηκε ότι οι δράστες για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από τον τόπο του εγκλήματος χρησιμοποίησαν τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα τύπου scooter, καθώς και φορτηγό τύπου van. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαπιστώθηκε κίνηση των οχημάτων αυτών στην ίδια περιοχή και στον ίδιο χρόνο την προηγούμενη μέρα της ανθρωποκτονίας».

Με Ποινικό Μητρώο παρελθόν των δραστών

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναζητείται ακόμα ένα άτομο το οποίο σχετίζεται με τη υπόθεση της δολοφονία του δημοσιογράφου.