Πρωτάθλημα πυγμαχίας στη Λιβαδειά στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου

Στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε (17/06 2013), σε συμπλοκή ποινικούς κακοποιούς, στο Δίστομο, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Λιβαδειάς το Πρωτάθλημα Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Υπό την αιγίδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας/ Υ.Φ.Α.Α., σε συνεργασία με την Ε.Ο. Πυγμαχίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και τη συνδρομή των Δήμων Λεβαδέων και Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας, και την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 το πρωτάθλημα πυγμαχίας Ενόλων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Στους τριήμερους αγώνες λαμβάνουν μέρος αθλητές από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και το Πυροσβεστικό Σώμα. Στο Πρωτάθλημα μετέχουν περισσότεροι από 30 αθλητές και ανάμεσα τους μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες πυγμάχους, μέλη Εθνικών Ομάδων.
Η διοργάνωση αφιερώνεται στη μνήμη του Αρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ώρα καθήκοντος (17/06), στο Δίστομο.

Το πρόγραμμα:

– Παρασκευή 13/11/2015 ώρα 17:00΄, οι προκριματικοί.
– Σάββατο 14/11/2015 ώρα 11:30΄, οι ημιτελικοί και
– Κυριακή 15/11/2015 ώρα 11:30΄, οι τελικοί.

Κατά την τελετή έναρξης και πριν την παρέλαση των αθλητών, θα γίνει Τρισάγιο, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεωργίου.

______

*skythes

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport