“Προσωπικό των ομάδων και όχι Security οι άνδρες με τα πορτοκαλί γιλέκα στο ΠΑΟ ΟΣΦΠ”

Με αφορμή τα σχόλια, με αφορμή την παρουσία ατόμων με πορτοκαλί γιλέκα εντός γηπέδου, κατά τα επεισόδια στο ΠΑΟ ΟΣΦΠ..

Μια απαραίτητη διευκρίνηση από αναγνώστες του NantiaReport.gr, εργαζόμενους στον κλάδο της ιδιωτικής Ασφάλειας – Security.

Οπως επισημαίνεται, “..σε διαδικτυακούς ιστότοπους και κοινωνικά δίκτυα, σχόλια αναφορικά με τα άτομα που διακρίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου στο ΠΑΟ ΟΣΦΠ (17/03) κατά τη διάρκει της διακοπής του αγώνα λόγων των επεισοδίων, ως προσωπικό ιδωτικής εταιρείας Ασφαλείας -Security- ΔΕΝ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σχετικές επισημάνεις έχουν γίνει από συναδέλφους σε forum και κοινωικά δίκτυα, επαγγελματικων που ασχολούμαστε με με τον ευαίσθητο κλάδο της ασφάλειας”…

Συμφωνα με εργαζόμενους στον κλάσο παροχής ιδιωτικής Ασφάλειας – Security- “..τα άτομα με τα πορτοκαλί γιλεκα, που αποδίδονται ως προσωπικό security-ασφαλεια δεν εχουν καμια σχεση με τον κλάδο μας, αλλα πρόκειται για προσωπικό τις γηπεδούχου ομαδας που παρέχουν υποστηρικτικό έργο εντος του γηπέδου. Εχουμε αναφερθεί και στην Ομοσπονδια, να λάβει επίσημα θεση χωρίς να έχει προβεί σε σχετική διευκρίνηση. Παρακαλούμε για τη δημοσιοποίηση της επισήμασής μας, προς αποφυγή παρανόησης και εσφαλμένης εντύπωσης”.