Αγ.Ελευθέριος: Φύλακας Ασφάλειας έκοψε το ρεύμα στον ΗΣΑΠ οταν γυναίκα βρέθηκε στις γραμμές

Η άμεση ανταπόκριση φύλακα Ασφάλειας  ήταν σωτήρια για ηλικιωμένη γυναίκα η οποία βρέθηκε  μέσα στις γραμμές του Σταθμού.

Η πτώση ηλικιωμένης γυναίκας (19/03-22.00) μέσα στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον Άγιο Ελευθέριο, αιφνιδίασε υπαλλήλους και επιβάτες που περίμεναν στις αποβάθρες.

Η αμεση αντίδραση του φύλακα Ασφαλείας, να ενημερώσει για διακοπή της ηλεκτροδότησης στη γραμμή 1- Πειραιάς Κηφισιά- είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών .

Οπως αναφέρεται στο NantiaReport.gr πρόκειται για φύλακα της ESA- αναδόχου  έργου Ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ- ο όποιος βρίσκεται σε συντηρητική εκπαίδευσης  μετά από απόφαση της εταιρείας, με αφορμή το περιστατικό εκτροχιασμού του τρένου στο σταθμό ΗΣΑΠ Ν.Ηράκλειο (08/03), κατά το οποίο,  συνάδελφός του, παρείχε βοήθεια και απεγκλώβισε τους επιβάτες ανοίγοντας τις πόρτες, για να επιβιβαστεί ο κόσμος που επέβαινε στους συρμούς.

Η γυναίκα ανασύρθηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Λόγω του περιστατικού προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των συρμών.