Προσφορά οικίσκων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στους σεισμόπληκτους Τυρνάβου – Ελασσόνας

Στην παραχώρηση οικίσκων για τη στέγαση δύο οικογενειών που έχασαν τα σπίτια τους μετά από τον πρόσφατο σεισμό στον Τύρναβο προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των οικίσκων, ο πρόεδρος ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακάκος τόνισε ότι «ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός στις δύσκολες καταστάσεις των συνανθρώπων μας είναι δίπλα τους».

«Έχει περάσει ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό στην περιοχή του Τυρνάβου και το αναγκαστικό ξεσπίτωμα εκατοντάδων συμπολιτών μας. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη την απόφαση που λάβαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας μετά από πρόταση του Προέδρου της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.
Η παραχώρηση οικίσκων για τη στέγαση δυο οικογενειών είναι μια συμβολική ενέργεια της Ομοσπονδίας μας, που δείχνει την ευαισθητοποίηση και την αγάπη του Έλληνα και της Ελληνίδας Αστυνομικού προς το συνάνθρωπό μας, όταν αυτός βρίσκεται σε κίνδυνο και έχει ανάγκη τη συμπαράσταση και τη βοήθειά μας. Στο βαθμό λοιπόν που μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, είμαστε εδώ και δηλώνουμε όχι μόνο φραστικά, αλλά και υλικά, τη στήριξή μας. Ευχόμαστε καλή διαμονή στις οικογένειες που θα στεγαστούν σε αυτούς τους οικίσκους και γρήγορη επάνοδο σε κανονικές συνθήκες ζωής και διαβίωσης», ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.