Προκλητικοί οι αντιεξουσιαστές για την επίθεση και κλοπή εξοπλισμού των Αστυνομικών

Με ανυπόγραφο κείμενο ανάληψης ευθύνης οι δράστες της επίθεσης ανήρτησαν φωτογραφικό υλικό από την κλοπή υπηρεσιακού εξοπλισμού και προκαλούν τις Αστυνομικές δυνάμεις.

Με τις ασπίδες και τα κράνη που απέσπασαν ύστερα από επίθεση στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ διερχόμενο από την οδό Ζαΐμη στα Εξάρχεια οι δράστες “κομπάζουν ” για την ενέργειά τους .

ΕΞΑΡΧΕΙΑ_ΜΑΤΣε κείμενο το οποίο ανήρτησαν σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου,  αναφέρουν σχετικά “..στη συνέχεια οι ασπίδες και τα κράνη στόλισαν παραδοσιακά το άγαλμα της πλατείας Εξαρχείων, όπως γίνεται με όλα τα λάφυρα που αρπάζονται από τους μπάτσους”.

Οι συντάκτες της ανάληψης ευθύνης, που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, προκαλούν ενώ αναφέρουν, “..ελπίζουμε μέχρι άυριο να έχει αυξηθεί ο αριθμός του εξοπλισμού που θα έχει παρθεί από τους μπάτσους ή που θα τον πετάνε για να ελαφρύνουν στο τρέξιμο τους που θα τους απομακρύνει από την περιοχή των Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου”..

Περίπου 15 άτομα που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο (17/11-12.50) αιφνιδιαστικά κινήθηκαν κι εγκλώβισαν βαν μεταφοράς εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ από την πλευρά της οδού Ζαΐμη στα Εξάρχεια.

Οι δράστες “απαλλοτρίωσαν” δύο κράνη και ασπίδες των ΜΑΤ με τα οποία στη συνέχεια ..”στόλισαν” άγαλμα στην πλατεία Εξαρχείων.