Προφυλακίστηκε και η μητέρα της 4άχρονης ‘Αννυ.

Στις φυλακές τη αναμένεται να οδηγηθεί μετά την αποφαση προφυλάκισης με την ολοκλήρωση της απολογίας της, μητέρα της 4άχρονης Άννυ, Hdimitrina Borisova (Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα).

Περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε η απολογία της ενώ κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, στο οποιο μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δε γνώριζε το παραμικρό για τη δολοφονία της κόρης της. «Ψάχναμε το παιδί μαζί με τον πατέρα της και εγώ δεν ήξερα τη μία και πραγματική αλήθεια, οτι αυτος δηλαδή είχε σκοτώσει και κατακρεουργήσει το παιδί μου. Πρέπει να το πάρω απόφαση οτι το παιδί μου δε ζει και να αφήσω ελέθερο τον ευατό μου να το θρηνήσω και να βγάλω από μέσα μου το θυμό που έχω για τον φονιά του. Εγώ το παιδί το άφησα για να το προσέχει η γιαγιά του, δε το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος. Ούτε στην πιο τρελή μου φαντασία δε σκέφθηκα πως ο βιολογικός πατέρα της Άννυ θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί και μάλιστα με τέτοιο φρικαλέο τρόπο.
Πως μπορεί να κατηγορούμαι, ότι είδα κάτι σαν πιθανό και το αποδέχθηκα ή ότι άφησα το παιδί μου σ΄αυτόν, για να το πάει στη μάνα του και οτι αυτος θα μπορούσε κάνει κάποιο κακό σ΄αυτό το πλασματάκι. Ούτε η ίδια του η μάνα δε το φαντάσθηκε”, φερεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων η 25άχρονη Hdimitrina Borisova.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport