ΓΓΠΠ- Τ.Μαυροπουλος: Πλήρωση 232 κενών θεσεων με Πυροσβέστες 5ετούς και 1500 συμβασιούχοι για το ΠΣ

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει διευθετηθεί το θέμα με την κάλυψη κενών θέσεων των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης ενώ αναμένεται η επικύρωση της σύμβασης 1500 συμβασιούχων Πυροσβεστών.

image

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Τάσος Μαυρόπουλος, κατά τη διάρκεια άτυπης ενημέρωσης των διαπιστευμενους Αστυνομικών Συντακτών (07/05) στο Μέγαρο της Λ.Κατεχάκη, ερωτηθείς, απάντησε για θέματα αρμοδιότητας του.
Για την κάλυψη των 232 κενών θέσεων των Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, ανέφερε, ότι αύριο (08/05) αναμένεται να επικυρωθεί ενώ έως της ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν καταρτισθει οι σχετικοί πίνακες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κλήρωσης για την επιλογή.Όπως επεσήμανε, καθυστερήσει οι οποίες σημειώθηκαν, λόγω διευκρινησεων που ζητήθηκαν από το Νομικό Τμήμα.
Σε οτι αφορα τις πιστώσεις για τους 1500 συμβασιούχους Πυροσβέστες οι οποιοι βρίσκονται σε αναμονή για την υπογραφή των συμβάσεων τους, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε ότι υπεγράφη (08/04) η σχετική Σύμβαση, ενώ ενός της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται η πράξη Νομοθετικού Δικαίου ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport