Προφυλακιστέος ο πατέρας που πυροβόλησε και έπληξε θανάσιμα το γιο του στο Κορωπί- Απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο

Με την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 76χρονος, άκουσε την απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή που τον έθεσαν υπό περιοριστική κράτηση, καθώς ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, ενώ αρνήθηκε νομική συνδρομή

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εμφανώς καταβεβλημένος να μονολογεί «πού είναι το παιδί μου», συνοδεία Αστυνομικών οδηγήθηκε (20/04)ενώπιων του Εισαγγελέα. Σε βάρος του καθ’ ομολογίαν δράστη, ασκήθηκε Ποινική Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.  Με συνοπτικές διαδικασίες, ο 76χρονος άκουσε την απόφαση προφυλάκισής του.

Ο 76χρονος κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε ότι πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και έπληξε θανάσιμα  τον 48χρονο γιο του, μετά από καυγά μέσα στο σπίτι τους στο Κορωπί. Αναφέρθηκε στις καθημερινές εντάσεις που είχαν στο σπίτι τους, λόγω της εξάρτησης του 48χρονου από το αλκοόλ. Το θύμα, ήταν μακροχρόνια άνεργος, διαζευγμένος και πατέρας δυο παιδιών, ενώ είχε επιστρέψει στο πατρικό του, και διέμενε μαζί με τον αδερφό και τον πατέρα τους. Ο κατηγορούμενος μεταξύ άλλων, φέρεται να υποστήριξε ότι προέβη στην πράξη για να σώσει τον δεύτερο γιο του, ο οποίος κατά τη μεταγωγή του 76χρονου στην Ευελπίδων τον συνόδευε.