Κορωπί: Πατέρας δολοφόνησε με καραμπίνα το γιο του

Ο 76χρονος πατέρας του θύματος παραδόθηκε στις Αρχές, καθώς  μετά από καβγά πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο έπληξε θανάσιμα το γιο του

Η διαφωνία μεταξύ πατέρα και γιου, στην αυλή του σπιτιού τους, στην οδό Γ.Αναγνώστου στο Κορωπί (19/04-10.00) προκάλεσαν έντονη λογομαχία. Στο διαπληκτισμό που ακολούθησε ο 76χρονος πατέρας με κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα το γιο του. Τα σκάγια έπληξαν τον 48χρονο στην κοιλιά  και κατέληξε ακαριαία.

Όπως περιγράφουν περίοικοι, πατέρας και γιος συμβίωναν στο ίδιο σπίτι, καθώς ο 48χρονος διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών ήταν άνεργος. Οι καβγάδες μεταξύ τους, λόγω της εξάρτησης του 48χρονου από το αλκοόλ, ήταν συχνοί, όπως και νωρίτερα το πρωί, μέχρι που σημειώθηκε ο πυροβολισμός.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο δεύτερος γιος της οικογένειας, ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ ο 76χρονος μετά την πράξη του, φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, «Σκότωσα τον γιό μου, ελάτε να με συλλάβετε!»

Ο χώρος αποκλείστηκε και κλιμάκιο της ΔΕΕ περισυνέλεξει πειστήρια καθώς και το όπλο του εγκλήματος, κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝοτιοΑνατολικής Αττικής.