Προφυλακιστέος ο 56άχρονος υπάλληλος της ΕΤ3- Είχε “παγιδεύσει” με microcam τα WC του σταθμού

Κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες της ΕΡΤ3, είχε τοποθετήσει ο 56άχρονος ομογενής, υπάλληλος του σταθμού ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 9άχρονης κόρης φίλου του. Μετά την απολογία της έλαβε φυλακιστήριο για Σωφρονιστικο Κατάστημα.
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 56άχρονος ομογενής, υπάλληλος της ΕΤ3 με τη σύμφωνη γνώμη της 2ης τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και του Εισαγγελέα.
Ο παιδόφιλος, ισχυρίστηκε ότι είναι αλκοολικός, ενώ αποκάλυψε ότι είχε “παγιδεύσει” με μικροκάμερες τις γυναικείες τουαλέτες και τις κατέγραφε εν αγνοία τους, κάθε φορά που έκαναν χρήση τουαλέτας. Η δράση του δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του προσωπικού, με τον 56άχρονο να  είναι ο αποδέκτης του υλικού.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από τη απολογία του 56άχρονου, διενήργησαν έρευνα στα γραφεία της ΕΡΤ3 (27/11) και εντόπισαν τις μικροκάμερες.

Παρενοχλούσε γυναίκες δημοσιογράφους

Ο 56άχρονος ομογενής φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά κατα το παρελθόν γυναίκες δημοσιογράφους, οι οποίες ωστόσο  δεν κατήγγειλαν τη δράση του, καθώς δεν ήθελαν να δημιουργήσουν θέμα στο σταθμό.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport