Προφυλακιστέος ο 43άχρονος που διατηρούσε ερωτική σχέση με τη 14άχρονη μαθήτρια

Αντιμέτωπος με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια, και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων, μετά την απολογία του ο 43άχρονος Λ.Λ κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 43άχρονος, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ φέρεται να έχει ομολογήσει πως είχε σχέση με την ανήλικη, καθώς και με άλλες δύο ανήλικες.
Τα ευρήματα στο κατάστημα που διατηρούσε στοιχειοθετούν τα κακουργήματα που βαρύνεται και οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή του, με καταγγελία των γονιών της 14άχρονης, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με τον πατριό της.

Σύμφωνα με την προανάκριση ο 43άχρονος Λ.Λ. τους τελευταίους τρεις μήνες είχε «συνάψει ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση», με την 14άχρονη και το βράδυ της προσαγωγής φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της μέσα στο κατάστημα ψιλικών, όταν πατριός της τους εντόπισε ύστερα από αναζήτηση της ανήλικης.

Η 14άχρονη εξετάσθηκε από πραγματογνώμονα- ψυχολόγο, ανέφερε ότι γνώριζε τον 43άχρονο από την ηλικία 10 ετών, ως ψιλικατζή της γειτονιάς της, και ως πατέρα φίλης της.

Ο 43άχρονος Λ.Λ. ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τις δύο ανήλικες, βιντεοσκόπησε την ερωτική του συνεύρεση με την πρώτη και δήλωσε μετανιωμένος ζητώντας την επιείκεια. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο της φυλακής.