Προφυλακιστέο το ζευγάρι των ανήλικων δολοφόνων της Αγίας Βαρβάρας μετά τις απολογίες τους

Με την ολοκλήρωση στις πολύωρες απολογίες τους, ενώπιων της Ανακρίτριας Ανηλίκων, το ζευγάρι των ανήλικων δολοφόνων άκουσε τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέα, τους έθεσαν προσωρινά κρατούμενους στις Φυλακές Ανηλίκων

Ενώπιον τη Ανακρίτριας Ανηλίκων τόσο η 15άχρονη όσο και ο 17άχρονος Ρουμάνος φίλος της, επανέλαβαν όσα είχε αναφέρει στις προανακριτικές τους απολογίες υποδεικνύοντας και πάλι ως φυσικό αυτουργό της δολοφονίας τον 17άχρονο από το Λουτράκι. Η 15άχρονη παραδέχθηκε ότι άκουγε από το διπλανό δωμάτιο στο υπερυψωμένο ισόγειο της Ελευθερίου Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα, τρέμοντας τις κραυγές της 50άχρονης μητέρας της, ενώ ο 17άχρονος Ρουμάνος σύντροφός της και ο συνομήλικος φίλος του από το Λουτράκι- ο οποίος βρίσκεται από χθες (11/11) προφυλακιστέος στις Φυλακές ανηλίκων μετά την απολογία του– τη δολοφονούσαν .

Υποστήριξε και πάλι ότι από κοινού με το Ρουμάνο φίλο της, αποφάσισαν την εξόντωση της μητέρας της, καθώς θεωρούσε ότι την καταπίεζε, μετά από έντονο καβγά που είχαν στο διαμέρισμά τους, δύο ημέρες πριν τη δολοφονία της. Υποστήριξε επίσης για τον 17άχρονο από το Λουτράκι, ότι ο ίδιος επέμενε να λάβει μέρος στη δολοφονία, χωρίς να του έχουν υποσχεθεί χρήματα ως αντάλλαγμα, και φέρεται να υποστήριξε ότι της είχε αποστείλει και μηνύματα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ρωτώντας πότε θα γίνει το έγκλημα!

Σύμφωνα με το συνήγορό της κατηγορούμενης, η 15άχρονη πρέπει να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και τοξικολογική εξέταση ενώ δήλωσε ότι «η 15χρονη ανέφερε στην Ανακρίτρια πως έχει μετανιώσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει».