Αγ.Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο ανήλικος απο το Λουτράκι για τη δολοφονία της καθαρίστριας μητέρας της συνεργού του

Στις φυλακές ανηλίκων οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 17άχρονος από το Λουτράκι για τη δολοφονία της 50άχρονης στην Αγία Βαρβάρα

Στην Ανακρίτρια Ανηλίκων μετά την προθεσμία που έλαβε απολογήθηκε (11/11) ο 17άχρονος από το Λουτράκι, και με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ανήλικος στην απολογία του φέρεται να αρνείται όσα του αποδίδονται στο κατηγορητήριο, για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία από κοινού με τον 17άχρονο Ρουμάνο τον οποίο υπέδειξε ως δράστη στη δολοφονία της μητέρα της 15άχρονης κόρης του θύματος η οποία βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει πως βρέθηκε στο διαμέρισμα του θύματος, με την κόρη της και τον 17άχρονο Ρουμάνο φίλο της χωρίς να γνωρίζει τα όσα είχαν προσχεδιάσει.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Θανάση Ράπτη, ο εντολέας του αποδέχεται ότι δεν εμπόδισε την δολοφονία και ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν κατήγγειλε άμεσα στις αστυνομικές αρχές το έγκλημα. Υποστήριξε ότι ο ανήλικος παρέμεινε με τους άλλους δύο συγκατηγορουμένούς του από φόβο και αμηχανία – αρχικά – ωστόσο στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι όπου και παραδόθηκε στις Αρχες.