Προφυλάκιση για το Σύρο «Δράκο των Εξαρχείων»- Υπέπεσε σε .. αμνησία και ζήτησε διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης

Προφυλάκιση “έδειξαν” Ανακριτής και Εισαγγελεάς στο Σύρο επωνομαζόμενο «Δράκο των Εξαρχείων» κατηγορούμενο για επτά επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών

Φυλακιστήριο έλαβε μετά την απολογία του (24/11) κατηγορούμενος για επιθέσεις -τουλάχιστον – επτά γυναικών,  ο 23χρονος Σύρος λαθρομετανάστης, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος λαθρομετανάστης, ενώπιον της Ανακρίτριας φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν θυμάται τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ενώ ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο κατηγορούμενος, κατά δήλωσή του Σύρος λαθρομετανάστης, έδωσε σύντομη απολογία για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού κατά συρροή ,για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο καθώς για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος. Στη δικογραφία περιγράφονται επτά απόπειρες βιασμού μεταξύ των οποίων μία σε βάρος ανήλικης στα Εξάρχεια.