Πρόεδρος ΟΑΣΑ: «Η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους»

Επικριτικός στην  πρακτική της καταδρομικής επιθεσης, προκαλώντας φθορές και βανδαλισμό στο αυτοκίνητό του, και μπογιές στην οικια του, ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ.
«Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους» σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης, για την καταδρομική επίθεση στο σπίτι του στην Γλυφάδα (04/12- 22.20) , από άτομα του “χωρου” που υποστηρίζουν του κινήματος… «ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».
Οι δράστες έσπασε το αυτοκίνητο του προέδρου του ΟΑΣΑ, ανέγραψε συνθήματα στην είσοδο της οικίας του και απέρριψαν κόκκινες μπογιές.

«Η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους», σημείωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχε αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει», τόνισε ο Τ. Ταστάνης.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον βανδαλισμό στο σπίτι του Τ. Ταστάνη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ