πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας: “Για τρεις γκλοπιές στη Νέα Σμύρνη απολογούμαστε στο “απλυταριό””

Με αφορμή τα επεισόδια ακραίας βίας από οργανωμένες ομάδες χουλιγκαν και αντιεξουσιαστών και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη, θέση έλαβε ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας

«Την πάτησαν οι συνάδελφοι λόγω απειρίας. Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Δεν υπάρχει μήνυση, ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ, ήταν μια κάκιστη εικόνα. Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, άλλα βιντεάκια δεν τα είδαμε από την αρχή. Εκείνος φώναζε ότι πονάει. Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Άντε να τελειώνουμε για το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λάρισας TRT Radio (10/03).

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός της Λάρισας, αναφερόμενος στο επεισόδιο του Αρχιφύλακα της ΔΙΑΣ με πολίτη στην πλατεία της Νέας Σμύρνης,  σημείωσε χαρακτηριστικά, «Μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή που παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου και βεβαίως έχει προηγούμενο. Είναι τα αντικοινωνικά τοξικά αποβράσματα, τα οποία ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Χορτάσαμε ανέξοδες καταδίκες της βίας από όπου και αν προέρχεται», ενώ τόνισε εμφατικά, μεταξύ άλλων, ότι, «Η αστυνομία υπηρετεί την εκλεγμένη κυβέρνηση, την εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση».