“Πότε επιτέλους θα καταβληθούν τα τροφεία των σκύλων, στους Αστυνομικούς συνοδούς”;|ΑΠΟΨΗ*

Κειμενο του μελους της ΑΣΠΑ, και αντιπροέδρου ΠΟΑΣΥ, Αλέξανδρου Σφελινιώτη, για την καθυστέρηση στην καταβολή τροφείων στους Κ9.

image

Έχουν παρέλθει ήδη 3 μήνες χωρίς να καταβληθεί στους συναδέρφους συνοδούς Αστυνομικών σκύλων το μηνιαίο επίδομα διατροφής. 3 μήνες κατά τους οποίους οι συνάδερφοι
καταβάλουν από την τσέπη τους τα έξοδα σίτισης, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τον ήδη μειωμένο ελέω μνημονίων μισθό τους. Αν και θα περίμενε ο καθένας από εμάς πως αυτό το χρονικό διάστημα των 3 μηνών οι αστυνομικοί σκύλοι θα τίθονταν στο περιθώριο, αντιθέτως οι επιτυχίες τους διαδέχονται η μία την άλλη.
Οι συνάδερφοι συνοδοί τους δηλώνουν πως πλέον δεν αντέχουν άλλο και αναμένουν την υλοποίηση των υποσχέσεων από υπηρεσιακούς παράγοντες πως το ζήτημα θα τακτοποιηθεί εντός του Μαρτίου.
Σε διαφορετική περίπτωση δεν γνωρίζουν αν θα μπορέσουν από τον Απρίλιο να ανταπεξέλθουν οι αστυνομικοί σκύλοι στα καθήκοντά τους.
Το όλο ζήτημα είναι μέγιστης προτεραιότητας και οι αρμόδιοι παράγοντες πρέπει τάχιστα να μεριμνήσουν για την επίλυσή του.

image
ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος, Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ Μέλος ΑΣΠΑ